INCOMPANY


Dus jij wilt het beste uit de young professionals in je team of organisatie halen. Dan ben je op de juiste plek. YOUNG by Schouten & Nelissen biedt content en trainingen speciaal voor young professionals met 0 tot 10 jaar werkervaring. Gemaakt met de expertise van ruim 35 jaar Schouten & Nelissen samen met de frisse blik van onze eigen jonge talenten.


EVEN KENNISMAKEN...

We versterken young professionals met waardevolle en toegankelijke content over thema’s die hen bezighouden. Werk is een groot onderdeel van hun leven, maar het gaat niet alleen om wat er gebeurt in die uren tussen negen en vijf. Young professionals besteden naast werk ook aandacht aan hun gezondheid en levensbalans.

YOUNG GELEERD IS JONG GEDAAN


VERDIEPING VOOR ONTWIKKELING

Jouw jonge talenten vinden hier inspirerende artikelen, video’s en ervaringsverhalen die hen verder helpen. Zoekt je medewerker verdieping? Neem dan eens een kijkje bij het trainings- en coachingsaanbod. Zo breng je potentieel tot bloei, doordat young professionals ontdekken wat ze belangrijk vinden. Zij versterken hun kwaliteiten en talenten, waardoor ze doelen sneller bereiken. Met de juiste vaardigheden en handvatten worden zij de beste versie van zichzelf. En daarmee leveren zij een betere bijdrage aan jouw organisatie.

De trainingen van YOUNG zijn onderverdeeld in drie hoofdthema's:
- Persoonlijke effectiviteit
- Leiderschap
- Vitaliteit

ALLEEN GA JE SNELLER, SAMEN KOM JE VERDER

Ons adviesteam kent het trainingsaanbod door en door. Zij gaan graag met je in gesprek over een leeroplossing die echt bij jouw organisatie en ontwikkelvraag past. Voor opleidingsadvies bel je naar  0418 - 683  440. Wil je liever dat het adviesteam jou belt? Geen  probleem! Laat op deze pagina je telefoonnummer achter en wij bellen je zo spoedig mogelijk terug.

Nieuwsgierig naar hoe een training van YOUNG in zijn werk gaat? Bekijk de video!


OOK

INTERESSANT