Training


Jij wilt alles uit jezelf halen en de beste versie van jezelf worden. Ontwikkel je talent met een training van YOUNG by Schouten & Nelissen.
 • Training
  Alt

  ZEGGEN WAT JE BEDOELT


  Verbeter in één dag je communicatievaardigheden en ga de volgende dag naar je werk met praktische handvatten om soepeler gesprekken te voeren en miscommunicatie te voorkomen.
  Lees verder
 • Training
  Alt

  MANAGE JE EERSTE INDRUK


  Zelfverzekerd een kamer binnenlopen. Toegankelijk en tegelijkertijd krachtig overkomen. Indruk maken. Hoe doe je dat als young professional? Na deze training weet je hoe je jouw gesprekspartner overtuigt van jouw betrouwbaarheid en kunde.
  Lees verder
 • Training
  Alt

  COMPLIMENTEN EN COMMENTAAR


  Met complimenten strooien lukt je wel, maar het benoemen van wat je niet prettig vindt is een stuk lastiger. Ook je hoofd koel houden als je feedback ontvangt en ervan profiteren (ook bij kritisch commentaar) vind je tricky.
  Lees verder
 • Training
  Alt

  OMGAAN MET STRESS...


  Het lijkt alsof iedereen iets van jou nodig heeft. Wat ooit als gezonde spanning begon, begint meer en meer op stress te lijken. Met deze training leer je goed om te gaan met stressvolle situaties.
  Lees verder
 • Training
  Alt

  WERKEN IN EEN PROJECT


  Steeds vaker betrokken bij projecten en nieuwsgierig naar de ins en outs van projectmatig werken? Hoe start je bijvoorbeeld een project op en hoe richt je het in? Deze onderwerpen komen aan bod tijdens de tweedaagse training.
  Lees verder
 • Training
  Alt

  MIJN COLLEGA’S EN IK


  Je wilt jouw bijdrage in je team vergroten en je rol zichtbaarder maken. Een gewaardeerde collega zijn met een grote persoonlijke effectiviteit.
  Lees verder
 • Training
  Alt

  HET MERK ''IK''


  Je bent ondernemer of je hebt heel veel in je mars in je werk. Natuurlijk gaat het dan om kennis, maar zeker ook om kennissen. En dan bedoelen we niet naar geforceerde open koffie evenementen gaan. Want via je netwerk kun je een hoop bereiken. Samen werken we aan het merk IK.
  Lees verder
 • Training
  Alt

  DE TIJD VAN JE LEVEN


  Deze generatie young professionals heeft een verhoogd risico op een burn-out. Maar geen nood. Deze training geeft je de nodige know-how om te leven en te werken zonder al te veel stress.
  Lees verder
 • Training
  Alt

  HIER EN NU


  Je bent goed in je werk, hebt een druk sociaal leven, maar soms zou je wel wat meer in het hier en nu willen zijn, meer innerlijke rust willen ervaren. Herkenbaar? Tijdens deze training mindfulness, weg van de dagelijkse beslommeringen en routines, leer je de kracht van aandacht toepassen in je werk- en privéleven.
  Lees verder
 • Training
  Alt

  VIND DE BALANS IN JE LEVEN


  Je wilt veel, nu en het moet ook nog eens allemaal goed. De werk-privé balans is regelmatig uit evenwicht en je moet een ster zijn in het schakelen van de ene activiteit in de andere. Blijf met deze training stress de baas.
  Lees verder
 • Training
  Alt

  OPKOMEN VOOR JEZELF!


  Jij hebt heel wat in je mars in je werk, en daar wil je het maximale uit halen. Je wilt leren handelen met zelfvertrouwen, meer initiatief nemen, maar ook 'nee' kunnen en durven zeggen.
  Lees verder
 • Training
  Alt

  JE BENT ADVISEUR


  Meer invloed krijgen? Het kan. In deze training oefen je met effectief beïnvloeden en communiceren, zodat je leert omgaan met weerstand en onzekerheid.
  Lees verder