Zo bereik je innerlijke rust in 5 minuten


  • 29 juni 2017
  • Maria Johanna

Een gevoel van rust. Kon je het maar kopen of cadeau krijgen. Maar alleen jij kan innerlijke rust vinden voor jezelf en in jezelf. De beste manier? Mediteren. Niet bezig zijn met de buitenwereld, maar een paar minuten tijd nemen voor jezelf. Om te verbinden met je gevoel en wat je écht wil. Maria Johanna laat in deze video de 3 stappen van mediteren zien.

Over Maria Johanna

Ik begeleid je om tot de diepste kern van jezelf te komen en te herinneren wie je bent. Ik help je te connecten met je hart, om te ontdekken wie je bent en wat je wilt zijn in je leven. Dit doe ik in de vorm van schrijven, het geven van lezingen, workshops en meditatie.

Ik ben opgegroeid in een klein dorpje, Zwaagdijk, 40 kilometer boven Amsterdam. Ik heb een rustige en gelukkige jeugd gehad zoals uit een boekje. Op een gegeven moment kwam ik tot een besef dat ik meer uit mezelf en het leven wilde halen. Dit bracht mij op een zoektocht naar mezelf.

Ik ruilde mijn kleine dorpje Zwaagdijk in voor ‘de wereldstad’ Amsterdam. Daar ging een nieuwe wereld voor mij open. Tijdens en na mijn studie heb ik me gefocust op een sales carrière met succesvolle resultaten. Daarnaast ontdekte ik toen mijn enorme passie voor persoonlijke ontwikkeling.

Het eerste grote seminar dat ik bezocht was UPW (Unleash the Power Within) van Anthony Robbins in Rome. Dit veranderde mijn leven in ieder aspect. Ik kreeg de smaak direct te pakken en ben daarna veel seminars gaan doen. Ik heb studies gevolgd waaronder mijn NLP Practitioner en NLP Master. Hoe meer ik studeerde, hoe meer dit het gevoel versterkte om mijn wijsheid te verspreiden.


ook

interessant